Maak een afspraak online

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 - 17.30.

De Pauw voor huidverbetering in Zeist

De Pauw is al 15 jaar een van de belangrijkste instituten met een specifieke focus op huidverbetering en cosmetische behandelingen, gevestigd in Zeist. We bieden een breed spectrum aan van peelings, verzorgende behandelingen en injectables voor uiterlijke verzorging, positive aging en huidverbetering.

 

Een traject start altijd met een grondige analyse met behulp van de Observe 520. Hieruit volgt een 3D beeld op basis waarvan de huidige conditie van je huid uitstekend en volledig wordt vastgesteld. Met die informatie bespreken we je wensen ten aanzien van je uiterlijke verzorging, cosmetische doelen en huidverbetering. Samen komen we dan tot een helder, uitvoerbaar en betaalbaar plan om je wensen en doelen te bereiken.

 

Zo bouwen we aan een lange termijn relatie,. Ook begrijp je precies wat aan behandelingen en verzorgingsproducten voor het behalen van je doelen noodzakelijk is en weet je welk budget je daarvoor nodig hebt gezien de snelheid waarmee je de resultaten wenst te behalen.

 

Ons team van huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en medisch specialisten staat voor u klaar! zien we u binnenkort in de kliniek? Stel uw vraag of maak een afspraak

Maak kennis met ons team

Voor het beste resultaat vinden wij het belangrijk dat u consistent wordt geholpen door een vaste medewerker die qua expertise past bij uw huidprobleem en/of uw wensen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie. Wij kennen vanzelfsprekend elkaars dossier en kunnen zodra gewenst onze service op deze manier eenvoudig uitbreiden. Wat wij als team gemeen hebben is dat wij elkaar versterken, oog hebben voor ieder persoon en voor ieder detail en dat huidverbetering ons dag en nacht bezighoudt. Maak alvast kennis met iedereen.

Daniëlle

Daniëlle is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij De Pauw. In die tijd heeft ze zich ontwikkeld tot allround huidspecialist met ongekende kennis over de huid en het oplossen van huidproblemen. De manier waarop ze de balans vindt tussen een goed gesprek, gepaste afstand en humor is een ongekend genot voor haar vele trouwe klanten.

Danielle is als allround huidspecialist altijd in staat om de beste behandeling voor je huid te bepalen, ongeacht de staat waarin die op dat moment verkeerd. Haar jarenlange ervaring is daarbij van grote waarde en stelt haar in staat je van uitstekend advies te voorzien over de verzorging van je huid thuis. En ook voor de training en opleiding van de andere teamleden kan De Pauw op haar rekenen. Daardoor is de praktijk verzekerd van een constante werkwijze en stabiele kwaliteit.

Ellen

Ellen is al ruim 25 jaar werkzaam onder andere in het ziekenhuis waar ze werkzaam is geweest op de spoedeisende hulp, de kleine OK, de afdelingen dermatologie en plastische chirurgie, als gipsmeester en hoofd van hart en longfunctie. Daarnaast heeft zij een opleiding tot huidspecialiste met succes afgerond, waarna zij zich nog verder heeft gespecialiseerd vanwege haar passie voor het vak. Zij heeft vele jaren als huidspecialiste gewerkt in de Bergman Kliniek

 

Onze Ellen is zeer ervaren en wij zijn ervan overtuigd dat je zich bij haar helemaal op je gemak zult voelen. Tijdens het intake gesprek zal zij je wensen en de mogelijke behandelingen in alle rust bespreken. Zij geeft eerlijk advies over wat je wel, maar ook niet kunt verwachten van deze behandelingen.

 

Ellen: “Geen enkele behandeling is hetzelfde, want elk gezicht is anders én verandert ook. Mijn schoonheidsbehandelingen bij De Pauw beantwoorden uw persoonlijke wensen en bieden wat uw huid op dit moment nodig heeft.”

Willemijn

Willemijn is tweedejaars in de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ze is ook al geruime tijd betrokken bij De Pauw en heeft ook al de nodige ervaring opgedaan. Ze is inmiddels boekbaar voor het bijwerken van de wenkbrauwen en wimpers verschillende massages en wax-behandelingen.

Willemijn is echt een lieverd. Ze is rustig van zichzelf en zal je graag aan het woord laten als je dat wilt. Maar als je haar vraagt naar haar familie of naar de Prinses Maxima Manege, waar ze vrijwilligerswerk doet op zaterdag, dan kan ze je ook verrassen en verrijken met mooie, sterke en bijzondere verhalen over haar ervaringen.

Fleur

Fleur is een gezellige praatster en altijd bezig om te leren. Er is geen uitdaging haar te groot en ze heeft enorme drive om haar opleiding tot all round schoonheidsspecialisme zo snel mogelijk af te ronden. Daarom doet ze de opleiding ook versneld en heeft ze al de nodige ervaring opgedaan in het doen van verzorgende gezichtsbehandelingen.

Zij is boekbaar voor alle wax-behandelingen, CND gellak behandelingen en gezichtsbehandelingen. Daarnaast is zij gecertificerd voor lash-lifting en wimper-extentions.

Bij Kliniek De Pauw in Zeist verlaat u altijd stralend de kliniek. Ontdek het genot en een stralende huid.

Plan online een afspraak in met een van onze medewerksters

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.