Maak een afspraak online

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 - 17.30.

De Pauw voor huidverbetering in Zeist

De Pauw is al 15 jaar een van de belangrijkste instituten met een specifieke focus op huidverbetering en cosmetische behandelingen, gevestigd in Zeist. We bieden een breed spectrum aan van peelings, verzorgende behandelingen en injectables voor  positive aging, uiterlijke verzorging, en huidverbetering.

 

Ons Team

 

Ons team van behandelaren is zeer ervaren en zet zich dagelijks in om je goed te adviseren over de mogelijkheden, het benodigde budget en de haalbaarheid van resultaten. Ze staan garant voor diepgaande kennis over de v

erschillende mogelijkheden die je binnen de cosmetische wereld hebt, voor het verbeteren of behouden van je uitstralin

g. Op basis van een grondige analyse van de huid en een open gesprek over je wensen, leer je eerst alles over je opties waarna we je adviseren je over welke je het beste kiest. Zo komen we samen tot een behandelplan dat rekening houdt met je budget en de gewenste tijd die nodig is om je resultaten te behalen.

 

Grondige analys van de huid

 

Een traject start altijd met een grondige analyse met behulp van de Observe 520. Hieruit volgt een 3D beeld op basis waarvan de huidige conditie van je huid uitstekend en volledig wordt vastgesteld. Met die informatie bespreken we je wensen ten aanzien van je cosmetische doelen, uiterlijke verzorging, en huidverbetering. Gaandeweg delen we onze kennis en visie met je zodat we samen tot een helder, uitvoerbaar en betaalbaar plan komen. Daarmee realiseren we samen jouw best mogelijke huid!

Door deze grondige analyse eerst te doen, begrijp je precies wat aan je behandelingen, verzorgingsproducten en onderhoud nodig hebt voor het behalen van jouw best mogelijke huid. Ook is het duidelijk welk budget je nodig hebt om binnen de gewenste termijn resultaten te zien. We gaan zo graag een lange termijn relatie met je aan zodat we je binnen je budget, zo goed mogelijk kunnen helpen.

Weet je nog niet precies wat je wilt en of je bij ons aan het juiste adres bent? Bel of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze medewerkers. Ons team van huidtherapeuten, schoonheids- en medisch specialisten staat voor je klaar! Heel graag tot binnenkort in de kliniek? Stel uw vraag of maak een afspraak

Charlotte
Charlotte Oosterwijk is in 2017 met het predicaat ‘excellent’ afgestudeerd als huidtherapeute en is sindsdien werkzaambij verschillende klinieken waaronder de Bergman Kliniek en de Amstelzijde kliniek.
“Het leukste aan werken bij Kliniek de Pauw is de ontspannen en open sfeer die we met zijn allen neerzetten allemaal ten dienste aan het geluk van onze klanten. Alle medewerkers zijn sueprervaren of worden in hun opleiding zorgvuldig begeleid waardoor je er altijd vanuit kunt gaan dat je het beste behandelplan krijgt voor jouw resultaten. Het geeft mij zoveel voldoening als ik zie dat je huid er zichtbaar op vooruit gaat en dat je daardoor met meer zelfvertrouwen de deur uit loopt.”
Willemijn

Willemijn is tweedejaars in de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ze is ook al geruime tijd betrokken bij De Pauw en heeft ook al de nodige ervaring opgedaan. Ze is inmiddels al ruim ervaren in de klassieke verzorgende gezichtsbehandelingen, de waxbehandelingen en ze is specialiste in de massages.

Willemijn is echt een lieverd. Ze is rustig van zichzelf en zal je graag aan het woord laten als je dat wilt. Maar als je haar vraagt naar haar familie of naar de Prinses Maxima Manege, waar ze vrijwilligerswerk doet op zaterdag, dan kan ze je ook verrassen en verrijken met mooie, sterke en bijzondere verhalen over haar ervaringen.

Fleur

Fleur is een gezellige praatster en altijd bezig om te leren. Er is geen uitdaging haar te groot en ze heeft enorme drive om haar opleiding tot all round schoonheidsspecialisme zo snel mogelijk af te ronden. Daarom doet ze de opleiding ook versneld en heeft ze al de nodige ervaring opgedaan in het doen van verzorgende gezichtsbehandelingen, pedicure/manicure en wimper-extensions.

Zij is boekbaar voor alle wax-behandelingen, CND gellak behandelingen en gezichtsbehandelingen. Daarnaast is zij gecertificerd voor lash-lifting en wimper-extentions.

Bij Kliniek De Pauw in Zeist verlaat u altijd stralend de kliniek. Ontdek het genot en een stralende huid.

Plan online een afspraak in met een van onze medewerksters

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.