Maak een afspraak online

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 - 17.30.

  • Permanente Wenkbrauwen (PMU)
Permanente Wenkbrauwen (PMU)

Permanente make-up als oplossing voor langdurig mooie volle wenkbrauwen

Perfecte wenkbrauwen, iedere dag en voor langere tijd. Dat wil je toch ook? Heb je hele lichte wenkbrauwen of zijn ze bijna helemaal weg-geëpileerd?

Lees dan meer over permanente make-up. Een mooie, natuurlijk techniek om de wenkbrauwen langdurig weer mooi en vol te maken. Alsof ze continue net zijn geverfd!

Ombré powder brows

Ombré powder brows is een aan populariteit winnende methode voor het mooier en voller maken van de wenkbrauwen. Wij zijn er ook fan van! Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd en naar de punten toe steeds donkerder aangezet. Dit zorgt voor een mooi verloop over de wenkbrauw heen waardoor ze heel zacht en natuurlijk ogen.

Deze techniek wordt toegepast met een apparaat (wij gebruiken die van Nouveau Contour, super!) waar een minuscuul naaldje de pigmentvloeistof in de bovenste laag van de huid wordt ingebracht. Ook al wordt er gesproken van “permanente” make-up, toch is het resultaat niet voor altijd en dus semi-permanent. Gemiddeld moet de PMU-behandeling na 1,5 jaar  worden herhaald om het effect van de prefect brows te behouden.

Wat is permanente make up?

Permanente make up of PMU is het aanbrengen van pigment in de lederhuid. Dit wordt gedaan met behulp van een  PMU apparaat waarin een naaldje wordt geplaatst. Het aanbrengen van permanente make up lijkt qua techniek een beetje op tatoeëren, maar dat is niet hetzelfde. In het geval van PMU wordt op subtiele wijze de bovenste laag van huid gepigmenteerd – gekleurd. Ook is de duur van het resultaat niet echt permanent. Gemiddeld genomen moet je ervan uitgaan dat je resultaat tot 1,5 jaar aanblijft. Daarna moet je de behandeling herhalen.

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over de behandeling en over hoe we werken als het om de permanente make-up gaat.

Ben je benieuwd of Permanente wenkbrauwen iets voor jou is? Neem dan contact op via 030-633-334 of mail naar info@de-pauw.info. Je kunt ook een whatsapp sturen of online een afspraak inboeken 

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.