Maak een afspraak online

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 - 17.30.

  • Pigmentvlekken
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Het ontstaan van pigmentvlekken.
Het ontstaan van pigmentvlekken kan heel wat verschillende oorzaken hebben. Je hormonen, een overmatige blootstelling aan de zon en genetische aanleg kunnen allemaal redenen zijn waardoor pigmentatie ontstaat. Goed om te weten is dat de meeste pigmentschade die zich op latere leeftijd openbaart is ontstaan in de eerste vier levensjaren.

Voorkomen van pigmentvlekken

Bescherming met crème en minerale poeder
Te meer een reden om babies en kleine kinderen goed te beschermen. De Pauw heeft daar speciale producten voor. Van Jane Iredale een doorzichtige minerale poeder die op het lichaam van de baby kan worden aangebracht met een sponsje en de beroemde zonbeschermingscreme van Environ. De crème is samengesteld met vele natuurlijke anti oxidanten en heeft een beschermingsfactor van 15. Deze crème beschermt ons voor 96% tegen UV straling. De open gelaten 4% hebben we nodig om de noodzakelijke vit.D aan te kunnen maken. Beide producten hebben een award gewonnen van The Cancer Foundation. Allebei zijn ze ook veilig voor babies en kleine kinderen. Neem de proef op de som; we hebben een mini tube zonnecreme voor je om het te proberen. Zelfs de meest gevoelige huid verbrandt niet.

Bescherming van binnenuit

Behalve goede bescherming tegen straling is het heel belangrijk om hierbij te denken aan zonbescherming van binnenuit. Het slikken van Omega-3 in combinatie met antioxidanten geeft een natuurlijke inwendige bescherming tegen het vormen van pigmentvlekken. Zelfs mensen die een zonne allergie hebben kunnen na 2 weken slikken van de genoemde producten de zon prima verdragen.

Herstellen en vervagen van pigmentvlekken.

Voorkomen en in zekere graad het herstellen en vervagen van pigmentvlekken is mogelijk, maar daarvoor is een evenwichtige formule van actieve ingrediënten nodig die de vorming en verspreiding van melanine (pigment in de huid) tegengaan. De Pauw adviseert en verkoopt deze producten.

Behandelingen en thuisproducten

We hebben speciale behandelingen om pigmentvlekken significant te vervagen. Die behandelingen moeten worden ondersteund door het thuisgebruik van producten. Ook hebben we mooie camouflage methoden met natuurlijke ingrediënten, die de huid niet verstoppen.

Maak vandaag nog een afspraak om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.