Maak een afspraak online

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 - 17.30.

  • Rimpels opvullen
Rimpels opvullen

Rimpels opvullen meerdere mogelijkheden

Voor het verminderen van rimpels zijn verschillende opties. Welke soort benadering hangt samen met et soort rimpels waar u last van heeft. Liggen de rimpels in de oppervlakkige huid, dan is dit vaak een teken van huidveroudering. Diepere rimpels kunnen veroorzaakt worden door een slappere huid of een zwakke plek in de huid. Zo’n zwakke plek is meestal weer het resultaat van dynamiek ofwel spierbewegingen.

Wat kan ik doen aan mijn rimpels?

Afhankelijk van het soort rimpels verschilt de behandelmethode. Dynamische rimpels kunnen worden verminderd door de onderliggende spieren met een ontspanner (meestal botuline toxine) te behandelen. Diepere rimpels kunnen met tijdelijke rimpelvullers (fillers) worden behandeld. Oppervlakkige rimpels behandelen we met actieve ingrediënten (SkinBoosters), door tca-peelings of met laser-therapie.

Met Skinboosters voegen we mega-nuttige ingrediënten aan de huid toe waardoor de natuurlijke processen, zoals huidvernieuwing, collageen- en elastineproductie, een nerome boost krijgen. Deze benadering betreft een positieve impact-behandeling op de huid. Daarmee bedoelen we dat we met het toevoegen van goede stoffen en ingredienten, de positieve porocessen nog meer gestimuleerd worden.

met TCA-Peelings si het juist andersom. Dit is een negatieve impact-behandeling. Door de huid een flinke duw te geven waarmee oude en dode huidcellen van de huid worden verwijderd, wordt ze aangezet om het herstelproces te activeren. En dat heeft huidvernieuwing als resultaat.

Diepere en dynamische rimpels

Waneer rimpels dieper liggen, of veroorzaakt worden door spierspanning, dan kunnen spierontspanners en fillers een uitkomst zijn. Ons advies is om met name de filler sporadisch en met mate toe te passen. Bijvoorbeeld in gevallen waar botresorptie leidt tot een vermoeid of verouderd uiterlijk.

Spierontspanners als botuline toxine, kunnen helpen om de vermoeide of strenge blik iets te verzachten. Onze overtuiging is echter dat vooral huidvernieuwing je de jongere uitstraling geeft zonder iets aan jezelf te ‘verbouwen’.

Ben je benieuwd geworden of je iets aan je rimpels kunnen laten doen? Neem dan contact op via 030-633-334 of mail naar info@de-pauw.info. Je kunt ook een whatsapp sturen of online een afspraak inboeken 

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.