Maak een afspraak online

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 - 17.30.

Onze Merken

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent

Sara

Hallo ik ben Sara en vanaf 1 september 2022 werkzaam als huidtherapeut bij Kliniek de Pauw in Zeist.

Mijn fascinatie voor de huid ontstond al vroeg in mijn jeugd. Na een ongeluk kreeg ik een litteken en het hield me bezig om te kijken hoe ik dat litteken steeds mooier kon maken. Wat ik kon doen het meer te integreren met de huid eromheen zodat het minder zichtbaar is.

Ik ontwikkelde hierdoor echt een passie ook om andere huidproblemen aan te pakken en op te lossen. Na een aantal jaren als schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt werd uiteindelijk mijn (meisjes) droom werkelijkheid, toen ik de studie huidtherapie afrondde.

Een huidprobleem kan een grote impact op iemands leven hebben. Het allermooiste aan het vak huidtherapie is voor mij dan ook mensen te helpen om iets aan hun huidprobleem te verbeteren. Niet iedereen heeft het geluk te zijn geboren met een gezonde en stralende huid. Gelukkig kan er in de meeste gevallen wat aan gedaan worden. Als huidtherapeut bespreken wij tijdens een intakegesprek de opties hoe wij samen jouw optimaal kunnen verbeteren. Graag deel ik mijn kennis met jou om samen te komen tot een plan waarmee jij je weer lekker in je vel voelt.

Kom je eens langs voor een leuk in informatief gesprek? Mijn spreekuren zijn op woensdag (ook ‘s-avonds) en op vrijdag. Tot snel in de Kliniek!

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.